Nieuwsbrief

 
 

Beste buurtbewoners,Na een prachtig buurtfeest is het altijd wat rustiger in het Ommedobbe-programma. Toch zit het bestuur niet stil en de eerste voorbereidingen zijn dan ook al weer in volle gang. Ook zijn er enkele buren verhuisd of gaan verhuizen. Ook bestuurslid Jitze is verhuisd en wel naar de kolfbaan. Vlakbij dus we zullen Jitze en Boukje, Mireille en Angelique nog veel zien.  Er zijn dus ook nieuwe bewoners in onze buurt komen wonen. Een heel hartelijk welkom aan alle nieuwe buren namens onze buurtvereniging. (wil je lid worden dan kun je dit aangeven bij een van de bestuursleden.)

Van Sietse, Gerda, Ingrid en Simon kregen we een adreswijziging om te plaatsen in de nieuwsbrief. Het nieuwe adres is Zomerweg 19 Burgum

Wij zijn verhuisd en willen via deze weg iedereen bedanken voor de gezellige en fijne jaren @ommedobbe.
Op vrijdag 8 december is er voor de volwassenen (18+) het sinterklaasspel. We gaan dit laten plaatsvinden in Kiehool (voorheen Glinstrastate). We starten dan om 20.00 uur. We hebben dit inmiddels al een paar keer gespeeld en deze avond staat vol van leuke kadootjes en veel plezier. Ieder die mee wil doen koopt zelf een kadootje (tussen 5 en 7,50 euro) en levert dit in kadoverpakking bij aankomst in. Opgeven kan tot 27 november.

Onze drukbezochte kerstborrel zal plaatsvinden op zaterdag 23 december. Om 17.00 uur is iedereen welkom bij Jan en Jannie onder de carport (vd Walstrj 9)

We gaan schaatsen! Dit zal plaatsvinden in de elfstedenhal Leeuwarden op woensdag 3 januari. We vertrekken bij de speeltuin (vd Walstrjitte kant) om 12.30 uur. Iedereen, jong en oud, mag mee. Let op: kan je kind niet schaatsen dan moet je als ouder zelf mee. Vergeet niet zelf je schaatsen mee te nemen! Wil je schaatsen huren dan kun je die ter plaatse huren http://www.elfstedenhal.frl/11shop/verhuur  Easygliders a 2 euro en andere schaatsen 5 euro. Opgave tot 2 januari                 


We gaan het toch weer proberen: Stamppot eten. We hebben dit gepland op zaterdag 3 februari.  We gaan samen koken en eten. Volwassenen kunnen zich opgeven voor 26 januari. Bij te weinig deelname gaat dit niet door.

Verder proberen we een spokentocht te plannen en ook staat een fietstocht op de verlanglijst. We gaan hiermee aan de slag en laten jullie tijdig weten hoe, wat en wanneer dit zal plaatsvinden. Mocht er iemand een ander leuk idee hebben dan horen wij dit graag!


Vriendelijke groet,

Het bestuur

Wiebo Bosma, kolfbaan 27

Jan Binnema, van der Walstrjitte 20

Henk en Aukje de Groot, van der Walstrjitte 28

Joke Ritsma, van der Walstrjitte 22
  Facebook: Ommedobbe buurtvereniging (besloten groep)